8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği gerçekleştirildi

8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinliği kapsamında Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Sayın Nuray GÜMRÜKÇÜ tarafından "Kadına yönelik şiddet ve yürütülen hizmetler" başlıklı bir seminer verilmiştir. Etkinliğimize Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hava ÖZAY, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tuğba TÜMER ve birçok değerli Akademik, idari personelimiz ile kıymetli öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Kıymetli misafirimiz ŞÖNİM Müdürüsi Nuray GÜMRÜKÇÜ hanfendiye teşekkür belgesi ve çiçek taktimi sayın Rektör Yardımcımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Ayrıca etkinlik kapsamında Üniversitemizde sene itibariyle 15. hizmet yılını tamamlayan Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Tuğba TÜMER ve Doç. Dr. Burcu MESTAV'a teşekkür belgesi taktim edilmiştir.