2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Fakültesi Mezuniyet Töreni, 10 Temmuz 2023 tarihinde Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene, üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Onur ÖZBEK, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tuğba TÜMER, Üniversitemiz Lisansüstü eğitim Enstitüsü Müdürü Sayın Prof. Dr. Ahmet Evren ERGİNAL, Fakülte Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fakülte Birincisi Öğrencimiz Sevgili Duygu Sena DOĞAN, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Fen Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hava ÖZAY ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU konuşma yaptılar. Dereceye giren mezunlarımızın ve fakültemiz bölümlerinden mezun olan öğrencilerin takdim töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni kep atılmasının ardından sona erdi.