Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı

Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı Uygulama Esasları çerçevesinde Fakültemize ayrılan kontenjan dahilinde Fakültemiz, Bilgisayar Laboratuvarları ve Görsel Sınıflarında teknik konularda görevlendirilecek bir kısmi zamanlı öğrenci alınacaktır. Başvuru yapacak öğrencilerde bilgisayar donanım ve yazılım konusunda bilgisi olma şartı aranacaktır. Kısmi zamanlı öğrenci başvurusunda bulunmak isteyen öğrenciler başvuru dosyalarına ek olarak bilgisayar konusunda varsa resmi evrakı teslim etmeleri beklenmektedir. Kısmi zamanlı öğrenci çalışma başvurularının aşağıda verilen linkteki evrakların eksiksiz hazırlanarak 29 Mart 2024 Cuma mesai bitimine kadar Dekanlık Öğrenci İşleri Birimine şahsen yapılması önemle rica olunur.

Başvuru Evrakları:

- 1 Adet Fotoğraf

- Başvuru formu

- Sgk İlişik Taahhütname Formu

- SPAS Müstehaklık Sorgulama Evrağı ( E-devlet-Sgk-Spas Müstehaklık Sorgulama Evrağı)

- Kısmi Zamanlı Öğrenci Sözleşmesi

- Kısmi Zamanlı Öğrenci İşe Alım Süreci ile ilgili Aydınlatma ve Rıza Metni

- Disiplin Cezası Bulunmadığına Dair Belge

- Kimlik Fotokopisi

- Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi

- İkametgah Evrağı

- Nüfus Kayıt Örneği