Fen Fakültesi Kariyer Günü - Duyurusu

8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Fen Fakültesi Kariyer Günü etkinliği İÇDAŞ kongre merkezinde iki oturum şeklinde gerçekleştirilecektir. Kariyer günü I. ve II oturum posterleri ile Kariyer günü programı duyuru ekinde sunulmuştur.

• I. oturum: 9:30-12:00 arası farklı firmalardan katılımcılardan oluşan 5 davetli konuşmacı ile gerçekleşecektir.
  • II. oturum: 14.00'da başlayacak ve Prof. Dr. Sinan CANAN'ın semineri ile devam edecektir.
  • Katılımcılara kariyer günü sonrasındaki hafta içerisinde katılım belgeleri çevirimiçi olarak gönderilecek ve sosyal transkriptte kullanılabilecektir. Katılım belgesi alabilmek için her iki oturuma, oturumlar öncesi kongre merkezi kapılarına yerleştirilen karekodlar ile kayıt kapturmak gerekmektedir.
  • Her iki oturum arasında öğrencilerimize ikram yapılacaktır.
  • Kongre merkezine ulaşımla ilgili detaylar daha sonra duyurunun güncellenmesiyle paylaşılacaktır.

Tüm akademik, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve yakınlarının katılımlarından memuniyet duyacağız.

KariyerGünü_Programı.pdf
Oturum_1_Posteri.pdf