Fen Fakültesi 27. Spor Şenlikleri Öğrenci Katılım Listesi

Üniversitemiz 27. Spor şenliklerine Fakültemiz adına bazı branşlarda müsabakalara katılacak öğrencilerimizin listesi duyurumuz ekinde sunulmaktadır. Bazı branşlarda yeterli sayıya ulaşılamadığı için takım kurulamamıştır.

Ekteki yazıda isimleri belirtilen öğrencilerimiz Fakültemiz antrenörü Öğr. Gör. Nabi ÖZKAN ile aşağıda belirtilen gün ve saatte elemeler ve/veya görüşme için bir araya gelmeleri gerekmektedir. Fakültemiz nihai takımları ve grupları bu görüşmeler neticesinde belirlenecektir. Lütfen ilgili gün ve saatte belirtilen yerde ön görüşmeler/elemeler için bulununuz.

Görüşme/eleme saatleri:

• Kadın Voleybol Takımına başvuranlar için: 3 Nisan Çarşamba, Saat:14:30, Hasan Mevsuf Spor Salonu
  • Diğer tüm branşlarda başvuru yapanlar için: 3 Nisan Çarşamba, Saat:15:00, Hasan Mevsuf Spor Salonu

27.senli_takımlar_duyuru.pdf